Menú principal

Sou a: Inici / vl / Catàleg / Professionals

Professionals

Teatro.es · Recursos · Professionals · Portal CDT

Quasi vint mil noms de professionals de l’escena. Este recurs permetrà accedir a la seua trajectòria i conéixer quins documents relacionats estan disponibles per a la visualització en línia o per a la consulta a sala.

 


fotoProfesionales2.jpg


El contingut d’esta base de dades creix constantment gràcies a la informació que gestiona el CDT i a la que ens faciliten els professionals mateixos: és a ells a qui pertany esta memòria viva, permanentment renovada. El nostre objectiu és que els seus treballs queden documentats amb la quantitat més gran de dades que siga possible.

Accions del document

Relacionats
Guiarte

GUIARTE és un directori especialitzat en teatre i circ. Un instrument de gran utilitat per als professionals i els gestors de les arts escèniques que disposa de més de 12.000 registres en la seua base de dades.

Estrenes

El CDT ha generat una base de dades que oferix la fitxa artística i, en molts casos, també els documents relacionats de 35.000 estrenes teatrals que han tingut lloc a l’Estat espanyol des de l’any 1939 fins a l’actualitat.

Professionals

Quasi 20.000 noms de professionals de l’escena. Este recurs et permetrà accedir a la seua trajectòria escènica i conéixer quins documents relacionats estan disponibles per a la seua visualització en línia o la consulta en sala.

Obres en streaming
Ací podràs accedir a una acurada selecció d’àudios i vídeos íntegres, procedents del nostre arxiu. Documents únics sobre el teatre espanyol de gran utilitat per al professional de l’aula, el professional escènic i l‘investigador.