Menú principal

Sou a: Inici / vl / Catàleg / Guia de les arts escèniques

Guia de les arts escèniques

Teatro.es · Recursos · Entitats · Portal CDT

GUIARTE és un directori especialitzat en teatre i circ. Un instrument de gran utilitat per als professionals i gestors de les arts escèniques que disposa de més de 12.000 registres en la seua base de dades.

 


 

Inclou companyies, teatres, festivals, escoles i altres entitats, de caràcter professional i aficionat, que pertanyen al sector públic o privat, i que generen l’activitat escènica a Espanya.

Sol·licitem la teua aportació. Al Centro de Documentación Teatral busquem millorar la nostra base de dades. Pots demanar la inclusió de la teua entitat en este directori o bé, si ja en formes part, modificar-ne les dades.

 

Accions del document

Relacionats
Guiarte

GUIARTE és un directori especialitzat en teatre i circ. Un instrument de gran utilitat per als professionals i els gestors de les arts escèniques que disposa de més de 12.000 registres en la seua base de dades.

Estrenes

El CDT ha generat una base de dades que oferix la fitxa artística i, en molts casos, també els documents relacionats de 35.000 estrenes teatrals que han tingut lloc a l’Estat espanyol des de l’any 1939 fins a l’actualitat.

Professionals

Quasi 20.000 noms de professionals de l’escena. Este recurs et permetrà accedir a la seua trajectòria escènica i conéixer quins documents relacionats estan disponibles per a la seua visualització en línia o la consulta en sala.

Obres en streaming
Ací podràs accedir a una acurada selecció d’àudios i vídeos íntegres, procedents del nostre arxiu. Documents únics sobre el teatre espanyol de gran utilitat per al professional de l’aula, el professional escènic i l‘investigador.