Menú principal

Sou a: Inici / vl / Coneix-nos

Presentació

Presentación
 

El Centro de Documentación Teatral és una unitat dependent de l’Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música del Ministeri de Cultura i Esports d’Espanya.

Té com a finalitat prioritària aplegar, conservar i posar a disposició d'investigadors i professionals tots els materials artístics, gràfics, estadístics, etc. que genera l'activitat escènica.

El Centro de Documentación Teatral es proposa difondre el teatre espanyol a dins i a fora de les nostres fronteres, atenent tant a les seues diferents formes i modalitats, com també als diversos sectors que hi tenen cita, i tot això des d’una perspectiva històrica, però també des de la realitat escènica present.

Compartix estos objectius amb moltes altres institucions públiques i privades. Per això, en els últims anys ha col·laborat en diferents projectes amb institucions com ara la Biblioteca Nacional de España, Biblioteca Virtual Cervantes, Centro de Documentación de Artes Escénicas de Andalucía, Centro de Documentación del Teatro Nacional de Montevideo, Universidad Complutense de Madrid, Universidad Nacional de Educación a Distancia, Real Escuela Superior de Arte Dramático, Instituto Nacional de Teatro (UNESCO), Associació d’Empresaris Teatrals de Catalunya, Sociedad General de Autores, Unión de Actores, Asociación de Directores de Escena y Editores, Unión de Actores, Asociación de Autores de Teatro, Sociedad de Gestión de Artistas e intérpretes (AISGE), Mercartes, Festival de Teatro Clásico de Almagro, Festival de teatro Clásico de Mérida, Muestra de Teatro de Autor Español Contemporáneo, Filmoteca Nacional, Teatro Español de Madrid, MAE (Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques), etc.

 

Accions del document