Menú principal

Sou a: Inici / vl / Catàleg / Estrenes

Estrenes

Teatro.es · Recursos · Estrenes · Portal CDT

La naturalesa efímera de l’espectacle exigix un esforç documental perquè la memòria escènica del nostre país sobrevisca en el temps. Per a això, el CDT ha generat una base de dades que oferix la fitxa artística sobre les estrenes teatrals al territori espanyol des de l'any 1939 fins a l'actualitat.


Estrenos de teatro


Disposa d’aproximadament 35.000 registres, als quals es pot accedir a través de diferents estratègies de consulta: per títol d’espectacle, nom de la companyia, professionals participants i any d’estrena. A més, oferix la possibilitat d’accedir als documents que il·lustren l’espectacle: premsa, fotografies, vídeo, etc.

Accions del document

Relacionats
Guiarte

GUIARTE és un directori especialitzat en teatre i circ. Un instrument de gran utilitat per als professionals i els gestors de les arts escèniques que disposa de més de 12.000 registres en la seua base de dades.

Estrenes

El CDT ha generat una base de dades que oferix la fitxa artística i, en molts casos, també els documents relacionats de 35.000 estrenes teatrals que han tingut lloc a l’Estat espanyol des de l’any 1939 fins a l’actualitat.

Professionals

Quasi 20.000 noms de professionals de l’escena. Este recurs et permetrà accedir a la seua trajectòria escènica i conéixer quins documents relacionats estan disponibles per a la seua visualització en línia o la consulta en sala.

Obres en streaming
Ací podràs accedir a una acurada selecció d’àudios i vídeos íntegres, procedents del nostre arxiu. Documents únics sobre el teatre espanyol de gran utilitat per al professional de l’aula, el professional escènic i l‘investigador.