Menú principal

Sou a: Inici / vl / Catàleg / Catàleg de documents

Catàleg de documents

Teatro.es · Catàlegs · Catàleg integrat · Portal CDT

fotoCatalogoIntegrado1.jpg


El Catàleg integrat és una gran base de dades que aplega informació exhaustiva i ordenada sobre els documents que es poden trobar als fons del Centro de Documentación Teatral: vídeos, fotografies, àudios, programes, cartells, retalls de premsa, caricatures, manuscrits, dossiers de companyies, etc. Podràs trobar qualsevol document d’una manera senzilla i ràpida, i relacionar-lo amb tots els continguts que t’oferix el nostre fons (Fotos de teatre, Vídeos de teatre, Audios de teatre)
 

Fins que el Catàleg integrat no estiga plenament operatiu, pots accedir al Catàleg actualitzat de gravacions del CDT.

Accions del document

Relacionats
Guiarte

GUIARTE és un directori especialitzat en teatre i circ. Un instrument de gran utilitat per als professionals i els gestors de les arts escèniques que disposa de més de 12.000 registres en la seua base de dades.

Estrenes

El CDT ha generat una base de dades que oferix la fitxa artística i, en molts casos, també els documents relacionats de 35.000 estrenes teatrals que han tingut lloc a l’Estat espanyol des de l’any 1939 fins a l’actualitat.

Professionals

Quasi 20.000 noms de professionals de l’escena. Este recurs et permetrà accedir a la seua trajectòria escènica i conéixer quins documents relacionats estan disponibles per a la seua visualització en línia o la consulta en sala.

Obres en streaming
Ací podràs accedir a una acurada selecció d’àudios i vídeos íntegres, procedents del nostre arxiu. Documents únics sobre el teatre espanyol de gran utilitat per al professional de l’aula, el professional escènic i l‘investigador.