Menú principal

Sou a: Inici / ca / Catàleg / Professionals

Professionals

Teatro.es · Recursos · Professionals· Portal CDT

Gairebé vint mil noms de professionals de l’escena. Aquest recurs permetrà accedir a la seva trajectòria i conèixer quins documents relacionats estan disponibles per a la seva visualització en línia o per a la consulta a sala.


fotoProfesionales2.jpg


El contingut d’aquesta base de dades creix constantment gràcies a la informació que gestiona el CDT i a la que ens faciliten els professionals mateixos: és a ells a qui pertany aquesta memòria viva, permanentment renovada. El nostre objectiu és que els seus treballs quedin documentats amb la quantitat més gran de dades que sigui possible.

Accions del document

Relacionats
Guiarte

GUIARTE és un directori especialitzat en teatre i circ. Un instrument de gran utilitat per als professionals i gestors de les arts escèniques que compta amb més de 12.000 registres en la seva base de dades.

Estrenes

El CDT ha generat una base de dades que ofereix la fitxa artística i, en molts casos, també els documents relacionats de 35.000 estrenes teatrals que han tingut lloc a l’Estat espanyol des de l’any 1939 fins a l’actualitat.

Professional

Gairebé 20.000 noms de professionals de l’escena. Aquest recurs et permetrà accedir a la seva trajectòria escènica i conèixer quins documents relacionats estan disponibles per a la seva visualització en línia o consulta en sala.

Obres en streaming

Aquí podràs accedir a una acurada selecció d’àudios i vídeos íntegres, procedents del nostre arxiu. Documents únics sobre el teatre espanyol de gran utilitat per al professional de l’aula, el professional escènic i l‘investigador.