Menú principal

Sou a: Inici / ca / Catàleg / Estrenes

Estrenes

Teatro.es · Recursos · Estrenes · Portal CDT

La naturalesa efímera de l’espectacle exigeix un esforç documental perquè la memòria escènica del nostre país sobrevisqui en el temps. Per a això, el CDT ha generat una base de dades que ofereix la fitxa artística sobre les estrenes teatrals al territori espanyol des de l'any 1939 fins a l'actualitat.


Estrenos de teatro


Compta amb aproximadament 35.000 registres, als quals es pot accedir a través de diferents estratègies de consulta: per títol d’espectacle, nom de la companyia, professionals participants i any d’estrena. A més, ofereix la possibilitat d’accedir als documents que il·lustren l’espectacle: premsa, fotografies, vídeo, etc.

Accions del document

Relacionats
Guiarte

GUIARTE és un directori especialitzat en teatre i circ. Un instrument de gran utilitat per als professionals i gestors de les arts escèniques que compta amb més de 12.000 registres en la seva base de dades.

Estrenes

El CDT ha generat una base de dades que ofereix la fitxa artística i, en molts casos, també els documents relacionats de 35.000 estrenes teatrals que han tingut lloc a l’Estat espanyol des de l’any 1939 fins a l’actualitat.

Professional

Gairebé 20.000 noms de professionals de l’escena. Aquest recurs et permetrà accedir a la seva trajectòria escènica i conèixer quins documents relacionats estan disponibles per a la seva visualització en línia o consulta en sala.

Obres en streaming

Aquí podràs accedir a una acurada selecció d’àudios i vídeos íntegres, procedents del nostre arxiu. Documents únics sobre el teatre espanyol de gran utilitat per al professional de l’aula, el professional escènic i l‘investigador.